Blog

  • Ismét szerepeltünk a LifeTV-ben!
    2022. MÁJUS 16.

    Ismét szerepeltünk a LifeTV-ben!


    2021.06.27-én, vasárnap ismét szerepeltünk a LifeTV - FittLife műsorában.

    Nézd vissza Te is a műsort! Keress minket 16 perc - 12 másodperctől! De persze sokat megtudhatsz, ha az egész műsort végig nézed!

    A teljes műsortért KATTINTS IDE!

    Ezúttal a természetes faparkettákról, laminált és design padlóról mesélt kereskedelmi és szakmai vezetőnk, Varga Erika.

    Kiemelt egy fontos, és érdekes dolgot.

    Miszerint sok ügyfél parkettát keres, de az igénye valójában laminált padló. Nos, ez azért lehet, mert nagyon sokan a parketta szót gyűjtőfogalomként használják. De a parketta valójában egy természetes, 100%-ig fából készült élő anyag.

    Az IBDesign kínálatában a HARO faparkettákat találhatod meg, mely kiváló minőségű meleg padlóburkolat fából. Az elkészítéséhez elsősorban keményfát, a leggyakrabban tölgyet vagy bükköt használnak, de más fafajok, úgymint a juhar, kőris és a dió, de akár a vörösfenyő is szóba jöhetnek. Minden fafajnak megvannak a saját jellegzetességei. A fa egy élő anyag. Az egzotikus fafajok ásványi lerakódásokkal rendelkezhetnek, amelyek később felszínre kerülhetnek. Az ásványi lerakódások bizonyos fafajok természetes jellemzői, és nem minőségi hibák.

    Természetesen szó esett az egyik legnépszerűbb termékről a laminált padlóról. Több 100 dekor minta érhető el a laminált padlóknál. Rengetek színű s árnyalatú lapból választhatunk, amik már nem csak a fa mintáját, de akár a kő, vagy csempe mintát is visszaadják.

    Hangsúlyozni szükséges, hogy ma már bizonyos laminált padlók otthonunk bármely pontjára, így akár fürdőszobába, vagy konyhába is tehető.

    Erika szót ejtett a design padlókról, melynek számos jó tulajdonsága mellett kiemelendő, hogy PVC mentesek, tehát semmilyen káros hatással nincs az emberekre és a környezetre.

    Végül, de nem utolsó sorban a vinyl padló bemutatása következett, melyek nagyon trendi burkolatok. Nagyon sok mintával, mérettel választhatók, sokan nem csak a padlóra, de a falra is előszeretettel burkolják.