Modern stílus

Hasonlít a minimál designra,kedveli a fa,üveg és kő kombinációját,de megenged magának egy kis rendetlenséget.

Barátságosabb enteriőrt alkot. Meleg színek találkozása a magasfényű bútorok eleganciájával.Az egyik legelterjedtebb,legnépszerűbb lakberendezési forma. Ebben a stílusban számos lehetőség nyílik álmaink megvalósítására. A tejeskávé,barna bézs színvilágot,esetleg a fekete és fehér,valamint a fém,arany és ezüst színt alkalmazza.

Prémium minőségű bútorokkal,textilekkel,burkolatokkal berendezett enteriőr.Mivel a természetesség híve,így elsősorban fa padlóban gondolkodjunk,például a Haro Smoked Oak markant háromrétegű szalagparkettában,aminek a különlegessége,hogy olajozott és lakkozott felületű is egyben.Maradjunk ennél a gyártónál és említsük meg a Disano család kő hatású nedvességálló padlóit,mint a SmartAqua Sand stone vagy a Classic Aqua Rusted Metal.Egyéniségük nem csak a felületükben,hanem a parafa hordozó rétegben is rejlik,ami megadja számunkra a komfortot és melegséget. Nem mehetünk el szó nélkül az Egger gyár termékei mellett sem,hiszen aki ennek a stílusnak kedvelője és szereti a fekete színt,választhatja a Dark Santino Oak laminált padlót,amit akár a fürdőszobában is megjeleníthet.

Aki pedig a melegebb tónusra vágyik és egy kis rendetlenségre,annak tökéletes a Natural Clifton Oak,melynek felületi hatása kicsit modern,kicsit klasszikus.Térjünk ki azért a  Mamorin gyár gránitőrlemény mosogatóira és öntöttmárvány mosdóira.Hiszen ezeknek a termékeknek is vannak képviselőik ebben a stílusirányzatban is.Csodáljuk meg a Halit mosogató modern vonalvezetését és a Noel mosdó finom,elegáns megjelenését.Összefoglalva, általában azok a maximalisták választják ezt az irányzatot,akik vágynak a lágy színekre és a letisztult,karakán formákra.