Bemutató terem

Látogasson el az IBDesign Mintaterembe!

Elegáns, letisztult és luxus otthon – a prémium melegburkolatokat, falpaneleket, kádakat, mosdókat és mosogatókat forgalmazó mintatermünkben mindent megtalál ahhoz, hogy megvalósítsa a tökéletes álomotthonát.

Számunkra a minőség, az egyediség és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb, ezért az IBDesign kínálatában a legmagasabb színvonalat képviselő gyártók termékeit találja meg, amelyek a legmodernebb technológiával készülnek és megfelelnek a legmagasabb elvásároknak.

Mit talál az IBDesign Mintateremben?

A valódi, természetes és elegáns faparketta; a népszerű, strapabíró laminált padló; a nedvességálló, fürdőszobában is alkalmazható vinyl, a csendes és kifinomult parafa, netán az igazi luxust sugárzó bőr – bármelyik típusú burkolatot is választja harmonikus és stílusos enteriőrt, egységes dizájt és természetes légkört varázsolhat otthonába.

Az öntöttmárvány Marmorin kádakkal és a formában, színben hozzáillő mosdókkal a fürdőszobában töltött idő és relaxálás új dimenzóját fedezheti fel, míg a különleges gránitőrleményből készült Marmorin mosogatómedencékkel a konyhai megoldásokat emelheti magasabb szintre. És akkor még nem beszéltünk a LICO vízálló falpanelekről, amelyekkel bármely helyiséget egyedibbé varázsolhat, akár még a fürdőszobát is! A stílusos falpaneleket ugyanis a zuhanykabinba is helyezheti, hiszen tökéletesen ellenáll a víznek, így ezzel az exkluzív megoldással minden nap igazi luxus fürdőélményben lehet része.

Hagyja az átlagos és egyszerű megoldásokat másra, újítsa fel a legújabb trendek szerint otthonát velünk, az IBDesign-nal! Tekintse át, érintse meg és próbálja ki a termékeket személyesen a Mintateremben, hogy biztosan a tökéletes darab kerüljön otthonába!

Ismerje meg az IBDesign Mintatermet

Központi bemutatótermünk 2014-ben nyitotta meg kapuját Budapesten, Zuglóban a Style & Home Lakberendezési Központban, amely autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Mintatermünkben minden vásárlónk magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező értékesítő kollégáktól kap segítséget ahhoz, hogy az igényeinek legmegfelelőbb terméket válassza ki otthona berendezéséhez.

Üzletünk 2 nagy helyiségből áll, ahol megtekinthető több 100 laminált, vinyl és parafa padló, valódi faparketta, öntött márványkád, mosdó és gránit mosogató. Bemutatótermünk előnye, hogy a termékek megtapinthatók, kipróbálhatók, így biztosan a tökéletes terméket választja ki a vásárlónk.

Elérhetőségek:

​ 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. GPS G4P7+3C Budapest

 mintaterem@ibd.hu

Varga Erika, Kereskedelmi és szakmai vezető

 +36 30 466 1513

 varga.erika@IBD.hu


Türk Andrea - Értékesítési szakértő

 +36 30 271 6783

 turk.andrea@ibd.hu


Derdák Bea - Értékesítési szakértő

 +36 30 580 6702

 derdak.bea@ibd.hu


Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 09:00 - 18:00
Szombat: 09:00 - 13:00

IBDesign Outlet / átvételi pont:

 2310 Szigetszentmiklós, II. Rákóczi Ferenc u.36/B. GPS:47°22'49.6"N 19°00'38.3"E

 uzlet@IBD.hu

 +36 1 700 3020


Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 08:00 - 16:30
Péntek: 08:00 - 16:00