Blog

  • Csendes padló megoldások
    2022. JÚLIUS 29.

    Csendes padló megoldások


    Padlóválasztáskor több szempontot is érdemes figyelembe venni, mint például: milyen a burkolat kopásállósága, vízhatlan-e, mennyire strapabíró, milyen a mintája, de az sem mellékes, hogy milyen a hangszigetelő képessége. A mai technológiának és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már nem kell a trappolás, vagy leeső tárgyak koppanása miatt aggódnunk, hiszen már vannak olyan padlók, amelyekkel 60%-kal is csökkenthetjük a zajszintet.

    A világ legcsendesebb laminált padlója

    A Haro által kifejlesztett Silent ComforTec melegburkolatot méltán nevezik a világ legcsendesebb laminált padlójának: elfelejthetjük vele a hangos zajokat, otth

    Padlóválasztáskor több szempontot is érdemes figyelembe venni, mint például: milyen a burkolat kopásállósága, vízhatlan-e, mennyire strapabíró, milyen a mintája, de az sem mellékes, hogy milyen a hangszigetelő képessége. A mai technológiának és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már nem kell a trappolás, vagy leeső tárgyak koppanása miatt aggódnunk, hiszen már vannak olyan padlók, amelyekkel 60%-kal is csökkenthetjük a zajszintet.

    Titka az innovatív technológiában rejlik, aminek köszönhetően 60%-kal csökkenti a zajszintet a hagyományos laminált padlókhoz képest.

    Míg az általános laminált padlón egy egyszerű szigetelő réteg található, az új Silent CT padlók hátoldalát öntapadó csíkokkal látták el. Ez egy oldószermentes, szintetikus gumi réteg, ami lehetővé teszi, hogy a paneleket az aljzathoz ragasszuk. Az eredmény kellemes hangzású léptek a laminált padlón. Öntapadós felületének és a Top Connect rendszernek köszönhetően a lerakása gyors és egyszerű, emellett jó az ellenálló képessége és könnyen tisztítható. 

    Milyen előnyei vannak a Silent ComforTec padlónak?

    • 60%-kal csökkenti a beltéri hangokat a hagyományos laminált padlókkal szemben.

    • A Top Connect rendszerrel könnyű a lerakása

    • Az öntapadós szilikon csíkok lehetővé teszik az aljzatra való leragasztást

    • Külön ragasztót nem kell használni, így nincs károsanyagkipárolgás

    • Azonnal használatba vehető

    • Magas minőség, akár 25 év garanciával

    • Elérhető TRITTY 90, TRITTY 100 és TRITTY 200 Aqua nedvességálló termékcsaládban

    Csendesebb az átlagnál

    A Haro Silent Pro technológiát azoknak ajánljuk, akik szeretnék kényelmesebbé és komfortosabbá tenni mindennapjaikat. A Silent ComforTec padlóhoz képest kisebb mértékben csökkenti a zajszintet, mégis 35%-kal halkabb a hagyományos laminált padlóknál. Halkabb társához hasonlóan előnyei közé tartozik, hogy csökkenti a lépések zaját, valamint pozitív hatással van az ízületekre és a gerincre. 

    Parafa padló

    A hangszigetelés és a minőség mellett a fenntarthatóság is fontos szempont számodra? Ebben az esetben az IBDesign parafa padló lehet a legjobb választás.  Ez egy újratermelődő, 100%-ban természetes alapanyag, ami a parafatölgy kérgéből készül, beszerzéséhez így egyetlen fát sem kell kivágni. A belőle készült padlóknak rendkívül jó a hőszigetelése és kellemes, meleg érzetet biztosítanak. A parafa padló hihetetlen rugalmas járási felületet ad, ezáltal nagymértékben kíméli az ízületeket. 

    Rendkívül jó hangszigetelő tulajdonságát felépítésének köszönheti: 3 rétegből áll, amelyből az alsó és felső réteg anyaga a parafa, míg a középső egy HDF természetes rostokból álló hordozóréteg. A halk hatást az integrált, zajcsökkentő alsó rétegnek, míg a puhaságát és a lépéskomfortot a felső rétegnek köszönheti. 

    Szeretnél bepillantást nyerni parafa padló kínálatunkba és többet megtudni erről a szuper burkolatról?

    Egger Comfort parafa padlók

    A laminált padló és a parafa ötvözésével alkotta meg az Egger a Comfort padlót, ami egy változatos, számtalan dekor variációban elérhető burkolat a parafa minden kedvező tulajdonságával. Az általános parafa padlóval ellentétben már több rétegből áll: a parafa és a HDF réteg felett egy dekor kép és egy UV álló, környezetbarát védőréteg is helyet kapott

    Ideális burkolat a háló- és gyermekszobába, de az étkezőbe és a nappaliba is nyugodt szívvel ajánljuk. A nagy felbontású digitális HD nyomtatási technológiával készült dekorok hihetetlen precizitásának, valamint az autentikus struktúrák és felületek kombinációjának köszönhetően egységes és természetes hatást kelt. 

    Te is egy csendes és meghitt otthont szeretnél kialakítani? Válaszd az IBDesign csendes padlókat, amelyeket személyesen is meg tudsz tekinteni bemutatótermünkben, de további kérdéseiddel kapcsolatban az +36 30 466 1513 telefonszámon is érdeklődhetsz!

    Hozzászólás (0)

    Vélemény: